Returpolitik

Sidst Opdateret: 04.03.2024

1. Introduktion:
Tak for at handle hos Snusdiscount.dk. Hvis du af en eller anden grund ikke er fuldt tilfreds med dit køb, er vi her for at hjælpe.

2. Returret:
Du har 14 dages fuld returret fra den dag, du modtager din vare. For at være berettiget til en returnering skal din vare være ubrugt og i samme stand, som da du modtog den. Varen skal også være i den originale emballage.

3. Sådan Foretager Du En Returnering:
For at starte en returnering, bedes du kontakte os på info@snusdiscount.dk  Når din returnering er accepteret, sender vi dig en returlabel samt instruktioner om, hvordan og hvor varen skal sendes tilbage. Varer sendt tilbage til os uden først at anmode om returnering vil ikke blive accepteret.

4. Refusioner:
Når vi har modtaget og inspiceret din vare, vil vi give dig besked om, at vi har modtaget din returnerede vare, og om refusionen er godkendt eller ej. Hvis godkendt, refunderes du automatisk via din oprindelige betalingsmetode inden for et par dage.

Hvis du annullere din ordre og pakken er sendt, vil du ikke modtage refundering af fragtomkostningerne.

5. Bytterettigheder:
Hvis din vare er defekt eller beskadiget, kan du vælge at få den udskiftet. Kontakt os med detaljer om produktet og defekten.

6. Returfragt:
Medmindre varen er defekt eller beskadiget, er du ansvarlig for at betale for dine egne forsendelsesomkostninger ved returnering af din vare. Forsendelsesomkostningerne refunderes ikke. Hvis du modtager en refusion, fratrækkes returfragtomkostningerne fra din refusion.

7. Spørgsmål:
Hvis du har spørgsmål om, hvordan du returnerer din vare til os, bedes du kontakte os på info@snusdiscount.dk