Ordbog til Snusverdenen:

Ordbog til Snusverdenen:

Forstå de grundlæggende udtryk

Velkommen til SnusDiscount.dk egen guide, der vil hjælpe dig med at navigere i snusverdenen! Her forklarer vi nogle af de mest almindelige udtryk, du vil støde på.

Bøtter

Bøtter eller bøtten er den beholder du modtager dit snus i. Her har de fleste bøtter altså et rum til frisk snus og et låg til brugt snus. 10 bøtter kaldes for en rulle.

Ruller

En 'rulle' er en pakke, der indeholder 10 bøtter snus. Det er en praktisk måde at købe snus i større mængder.

Skiver

En skive er en enkelt nikotinpose her kan det også kaldes for en klinge eller andet. Her hedder det skiver i flertal.

Daus

"Daus" er et slangudtryk i nogle kredse, der bruges om snus generelt.

Snus

Snus er et røgfrit nikotinprodukt, der ofte forbruges ved at placere det under overlæben. Det er populært i Skandinavien og findes både som løs snus og i portioner. Dog kun som hvid snus i danmark.

Snulle

"Snulle" er et uformelt udtryk for en portion snus. Her er det igen et andet udtryk for snus.

Pouches

Pouches er igen et udtryk for snus som er i et poseformat for at imødekomme brugernes præferencer.

Nicopouches

Nicopouches er tobaksfrie poser, der indeholder nikotin. De er et alternativ til traditionel snus og er populære blandt brugere, der søger en tobaksfri nikotinoplevelse.

Nikotinposer

Dette er de danske udtryk for nicopouches, altså tobaksfrie poser, der indeholder nikotin.

Tyggetobak

Tyggetobak er et tobaksprodukt, der, som navnet antyder, tygges. Det adskiller sig fra snus, da det ikke placeres under læben, men aktivt tygges for at frigøre nikotinen.

Koffein Snus

Koffein snus er et tobaksfrit produkt, der kombinerer koffein med andre ingredienser. Det tilbyder en stimulerende effekt uden tobak og ofte også uden nikotin. Mange benytter dette produkt til at stoppe med snus.

Koffein Pouches

Det er igen en ande måde at sige koffein snus på.

 

Denne ordbog bør give dig en grundlæggende forståelse af de mest almindelige udtryk i snusverdenen. Husk altid at bruge tobaksprodukter ansvarligt og være opmærksom på de potentielle sundhedsrisici.

Husk at du altid kan kontakte SnusDiscount.dk hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Her er vi altid klar til at yde den bedste service og de bedste priser, så du får det billigste snus.

Tilbage til blog